Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn. Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy-pagina bezoeken.
APK-Service-Heiloo-Auto-Salon
APK Service Heiloo - Auto Salon

Auto salon

APK Service Heiloo zorgt niet alleen voor onderhoud en reparaties maar kan er ook voor zorgen dat uw auto weer schoon, glimmend en beschermd wordt. In de naastgelegen Auto Salon werkt Anoukh Stins samen met haar team aan het mooi maken van uw auto. Zowel exterieur als interieur. Van een eenvoudige wasbeurt tot aan het showroom-mooi maken van de auto.

Daarnaast zijn wij specialist in het aanbrengen van de waxguard en een Ceramic Guard SiCarbon .

Ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor was- en poetsbeurten voor hun complete wagenpark. U wilt tenslotte dat u en uw medewerkers rondrijden in representatieve auto’s.

Dus laat uw auto of auto’s door ons wassen, inclusief het interieurreinigen. Dat rijdt niet alleen lekkerder, het is ook veiliger. Klik op  Wat doen we om meer te lezen over de services die onze Auto Salon te bieden heeft.

In de Autosalon werken ook mensen die een afstand hebben op de reguliere arbeidsmarkt. in " over ons " kunt hier meer over lezen. Bij deze mensen kan het werktempo wat lager liggen dan bij reguliere medewerkers. Hierdoor kan het zijn dat werkzaamheden langer duren dan bij een willekeurig ander autopoetsbedrijf. Dit is uiteraard niet van invloed op de kwaliteit en prijs. 

Vacature voor eerste en/of tweede monteur.

Wij zoeken twee automonteurs (1e of 2e monteur) die eenzelfde affiniteit met autotechniek hebben als wij. Met verantwoordelijkheidsgevoel, servicegerichtheid, zelfstandig kunnen werken en zich thuis voelen in ons kleine team. Klik hier voor alle informatie!

Beste Klant,

Ondanks het coronavirus kunnen wij onze deur gelukkig nog open houden. Wel nemen wij gepaste maatregelen om de kans op besmetting te beperken.

Wat doet Apk Service Heiloo

  • In ons contact nemen wij gepaste afstand.
  • Wij nemen de gebruikelijke hygienemaatregelen in acht.
  • Elke dag  ontsmetten we deurknoppen, lichtschakelaars, pinautomaten enz.
  • Bent u slecht ter been of moet ook u binnen blijven dan kunnen we in overleg de auto halen en brengen.
  • Wij rijden niet met de klant in de auto.


Wat vragen wij van u

  • Hou ook bij binnenkomst gepaste afstand.
  • Bent u ziek, heeft u griep of verkoudheidsverschijnselen laat iemand anders dan de auto brengen en halen of overleg met ons over de mogelijkheid dat wij zelf de auto halen en brengen.
  • Neem de gebruikelijke hygienemaatregelen in acht


Wij hopen op begrip en medewerking en zullen ons uiterste best doen om u zoveel mogelijk goed van dienst te zijn en te blijven

Alvast bedankt namens het team van Apk Service Heiloo.

Openingstijden

Werkplaats:

Maandag t/m vrijdag:
Zaterdag:
08:30 - 17:30 uur
09:00 - 13:00 uur

Auto-wassalon

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
woensdag 08.30 - 17.00 uur
donderdag 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 08.30 - 17.00 uur
 

Wij werken op afspraak. Bel 072-7370199 of klik hier om uw eigen afspraak direct in onze online-agenda in te plannen .  Voor de Auto-wassalon is het helaas niet mogelijk om online een afspraak in te plannen

Lees: APK Service Heiloo dankzij de bank naar volgende groeifase

APK Service Heiloo - Auto Salon
APK Service Heiloo