Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn. Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy-pagina bezoeken.
APK-Service-Heiloo-Auto-Salon
APK Service Heiloo - Auto Salon

Vacature Medewerker Autosalon

Wie wij zoeken?

Een enthousiaste autopoetser met een passie voor het mooi maken van auto's en motoren. Die gemotiveerd en leergierig is. Een collega die zich verantwoordelijk voelt, gericht is op service, zelfstandig en snel kan werken, zich prettig voelt in een klein team en in bezit is van rijbewijs B. Enige ervaring is een pré.

Wat zijn je werkzaamheden?

De werkzaamheden zijn gevarieerd. Van het wassen en uitzuigen van auto's tot een totale interieurreiniging. Maar ook het polijsten, verwijderen van krasjes en het aanbrengen van coatings hoort erbij. Ook haal en breng je auto's van en naar klanten.

Wat wij bieden?

Een fijne werkplek met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Waar nodig ondersteunen we jou natuurlijk met de nodige opleidingsmogelijkheden. Het salaris is conform de CAO.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Mail dan je c.v. en motivatie naar:
anoukh@apkserviceheiloo.nl
of stuur het naar:

APK Service Heiloo - t.a.v. Anoukh Stins 
De Hoefsmid 26
1851 PZ  Heiloo.

Vacature medewerker autosalon

Openingstijden

Werkplaats:

Maandag t/m vrijdag:
Zaterdag:
08:30 - 17:30 uur
09:00 - 13:00 uur

Autosalon

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
woensdag 08.30 - 17.00 uur
donderdag 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 08.30 - 17.00 uur
 

Wij werken op afspraak. Bel 072-7370199 of klik hier om uw eigen afspraak direct in onze online-agenda in te plannen .  Voor de Autosalon is het helaas niet mogelijk om online een afspraak in te plannen

Lees: APK Service Heiloo dankzij de bank naar volgende groeifase

APK Service Heiloo - Auto Salon
APK Service Heiloo