Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn. Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy-pagina bezoeken.
APK-Service-Heiloo-Bandservice
APK Service Heiloo - Bandenservice

Bandenservice

Voor de meeste mensen zijn banden oninteressant. Uw auto rijdt niet zonder en ze raken soms lek, maar verder? Vergis u niet. Banden kunnen levens redden. Zo simpel is het. Als het nat of glad is in de winter staat u met winterbanden 28 meter eerder stil bij een snelheid van 50 km per uur. Dat is het verschil van voor of na de kruising...

Ook de juiste bandenspanning draagt bij aan uw veiligheid op de weg en de levensduur van uw banden. Hebben de banden niet de juiste spanning? Dan kunnen ze tijdens het rijden oververhit raken, waardoor de kans op een klapband toeneemt. Laat het niet zover komen. Zorg dat u veilig rijdt en laat uw banden regelmatig door ons controleren. Wij geven u graag advies over de beste banden voor uw auto.

Lees verder...

Opslag en banden wisselen

U kunt bij APK Service Heiloo terecht voor de aanschaf van banden en het wisselen van uw zomer- en/of winterbanden. En natuurlijk ook voor de opslag van de banden die niet gebruikt worden, met of zonder velgen. Een check van de banden, balanceren en deskundig advies hoort daar uiteraard bij. We verkopen alle merken banden. Voor het twee keer per jaar verwisselen van zomerwielen en winterwielen plus opslag hanteren wij scherpe tarieven .

Reparatie lekke banden

Heeft u een lekke band? Kom naar ons bedrijf in Heiloo en wij repareren de lekke band voor u! Klaar terwijl u wacht.

Vacature voor eerste en/of tweede monteur.

Wij zoeken twee automonteurs (1e of 2e monteur) die eenzelfde affiniteit met autotechniek hebben als wij. Met verantwoordelijkheidsgevoel, servicegerichtheid, zelfstandig kunnen werken en zich thuis voelen in ons kleine team. Klik hier voor alle informatie!

Beste Klant,

Ondanks het coronavirus kunnen wij onze deur gelukkig nog open houden. Wel nemen wij gepaste maatregelen om de kans op besmetting te beperken.

Wat doet Apk Service Heiloo

  • In ons contact nemen wij gepaste afstand.
  • Wij nemen de gebruikelijke hygienemaatregelen in acht.
  • Elke dag  ontsmetten we deurknoppen, lichtschakelaars, pinautomaten enz.
  • Bent u slecht ter been of moet ook u binnen blijven dan kunnen we in overleg de auto halen en brengen.
  • Wij rijden niet met de klant in de auto.


Wat vragen wij van u

  • Hou ook bij binnenkomst gepaste afstand.
  • Bent u ziek, heeft u griep of verkoudheidsverschijnselen laat iemand anders dan de auto brengen en halen of overleg met ons over de mogelijkheid dat wij zelf de auto halen en brengen.
  • Neem de gebruikelijke hygienemaatregelen in acht


Wij hopen op begrip en medewerking en zullen ons uiterste best doen om u zoveel mogelijk goed van dienst te zijn en te blijven

Alvast bedankt namens het team van Apk Service Heiloo.

Openingstijden

Werkplaats:

Maandag t/m vrijdag:
Zaterdag:
08:30 - 17:30 uur
09:00 - 13:00 uur

Auto-wassalon

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
woensdag 08.30 - 17.00 uur
donderdag 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 08.30 - 17.00 uur
 

Wij werken op afspraak. Bel 072-7370199 of klik hier om uw eigen afspraak direct in onze online-agenda in te plannen .  Voor de Auto-wassalon is het helaas niet mogelijk om online een afspraak in te plannen

Lees: APK Service Heiloo dankzij de bank naar volgende groeifase

APK Service Heiloo - Bandenservice
APK Service Heiloo