Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn. Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy-pagina bezoeken.
APK Service Heiloo - Band1
APK Service Heiloo - Bandenservice

Bandenservice

Voor de meeste mensen zijn banden oninteressant. Uw auto rijdt niet zonder en ze raken soms lek, maar verder? Vergis u niet. Banden kunnen levens redden. Zo simpel is het. Als het nat of glad is in de winter staat u met winterbanden 28 meter eerder stil bij een snelheid van 50 km per uur. Dat is het verschil van voor of na de kruising...

Ook de juiste bandenspanning draagt bij aan uw veiligheid op de weg en de levensduur van uw banden. Hebben de banden niet de juiste spanning? Dan kunnen ze tijdens het rijden oververhit raken, waardoor de kans op een klapband toeneemt. Laat het niet zover komen. Zorg dat u veilig rijdt en laat uw banden regelmatig door ons controleren. Wij geven u graag advies over de beste banden voor uw auto.

Lees verder...

Opslag en banden wisselen

U kunt bij APK Service Heiloo terecht voor de aanschaf van banden en het wisselen van uw zomer- en/of winterbanden. En natuurlijk ook voor de opslag van de banden die niet gebruikt worden, met of zonder velgen. Een check van de banden, balanceren en deskundig advies hoort daar uiteraard bij. We verkopen alle merken banden. Voor het twee keer per jaar verwisselen van zomerwielen en winterwielen plus opslag hanteren wij scherpe tarieven .

Reparatie lekke banden

Heeft u een lekke band? Kom naar ons bedrijf in Heiloo en wij repareren de lekke band voor u! Klaar terwijl u wacht.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN KERSTVAKANTIE 2023/2024

In de Kerstvakantie is de garage gesloten van zaterdag 23 december 2023 t/m maandag 1 januari 2024

Vanaf dinsdag 2 januari 2024 zijn wij weer open

Vacatures

Openingstijden

Werkplaats:

Maandag t/m vrijdag:
Zaterdag:
08:30 - 17:30 uur
09:00 - 13:00 uur

Autosalon

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
woensdag 08.30 - 17.00 uur
donderdag 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 08.30 - 17.00 uur
 

Wij werken op afspraak. Bel 072-7370199 of klik hier om uw eigen afspraak direct in onze online-agenda in te plannen .  Voor de Autosalon is het helaas niet mogelijk om online een afspraak in te plannen

Lees: APK Service Heiloo dankzij de bank naar volgende groeifase

APK Service Heiloo - Bandenservice
APK Service Heiloo