De Hoefsmid 26 1851 PZ Heiloo T 072 737 01 99
www.apkserviceheiloo.nl info@apkserviceheiloo.nl
APK-Service Bandenservice Wassen en Poetsen
APK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service Heiloo

Aircoservice Heiloo

Heeft u het idee dat uw airco niet meer zo goed koelt als dat hij eerder deed?
Heeft u last van muffe luchtjes uit de airco?
Beslaan uw ramen in de winter?

Dan is het hoog tijd om de airconditioning in uw auto te laten controleren! APK Service Heiloo is tevens specialist op het gebied van airco-onderhoud en airco reparatie. Met de modernste apparatuur sporen wij minuscule lekkages en problemen in het systeem op en kunnen we die verhelpen. 

Jaarlijkse controle

Een airconditioning in uw auto zorgt voor comfort in de zomer en voorkomt in de winter dat uw ramen beslaan. Met de airconditioning regelt u zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid in de auto. Een goed werkende airco in uw auto zorgt dat u als bestuurder fris achter het stuur zit. In het aircosysteem zit een koudemiddel dat verdampt of kan weglekken. Door lekkage langs rubbers neemt het koudemiddel gemiddeld tussen de 5% en 10% af per jaar. Daardoor treedt er drukverlies op waardoor de airco in uw auto minder koele lucht afgeeft en de luchtvochtigheid te hoog wordt. Dat voelt niet prettig en zorgt er bovendien voor dat uw ramen beslaan waardoor u slecht zicht heeft in het verkeer. Wij raden u dan ook aan uw airco één keer per jaar te laten nakijken en opnieuw te laten regelen. Daarmee voorkomt u dure reparaties.

No-nonsense aanpak

Mocht reparatie wel nodig zijn, dan hanteren we ook hier onze no-nonsense aanpak. Vaak volstaat een simpele handeling om de airco weer goed te laten functioneren, zonder dat een hele module hoeft te worden vervangen. Als dat mogelijk is, doen we het. Want als het betaalbaar kan, waarom dan een groot bedrag uitgeven?

Bedrijfsfilms
Aangesloten bij BOVAG
Aangesloten bij BOVAG

Afspraak maken

Maak direct een afspraak voor een APK, reparatie of onderhoudsbeurt en bel tijdens onze openingstijden met (072) 737 01 99. Of stuur een e-mail naar info@apkserviceheiloo.nl
© 2017 APK Service Heiloo ‚óŹ KVK 56334508
Site gebouwd door: www.netweters.nl