De Hoefsmid 26 1851 PZ Heiloo T 072 737 01 99
www.apkserviceheiloo.nl info@apkserviceheiloo.nl
Bandenservice Aircoservice Wassen en Poetsen
APK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service HeilooAPK Service Heiloo

Over ons

APK Service Heiloo wordt geleid door Chiel Keet uit Heiloo. Hij werkt samen met twee monteurs. Chiel sleutelde al op jonge leeftijd aan brommers, mateloos gefascineerd door de techniek ervan. Chiel is BMW specialist, maar kan door zijn brede ervaring als eerste autotechnicus onderhoud en reparatie bij alle automerken uitvoeren. Zijn kennis is breed. Na de mts opleidingen Werktuigbouwkundige en Motorvoertuigkundige begon hij zijn loopbaan als automonteur bij Saab Lancia in Heiloo en later bij Chrysler in Heemstede. In de ruim twintig jaar daarna was hij werkzaam bij een grote BMW dealer en heeft hij intussen de extra papieren gehaald voor APK en aircoservice. Hij is een man die de techniek van computers graag combineert met het echte handenwerk.

Laagdrempelige kwaliteit en scherpe tarieven

Chiel levert kwaliteit tegen scherpe tarieven. APK Service Heiloo is laagdrempelig toegankelijk en biedt hoogwaardige en als het maar even kan snelle service onder het motto ‘klaar terwijl u wacht’. De ruime, lichte hal is uitgerust met moderne apparatuur, zoals het nieuwste Bosch diagnosesysteem en BMW diagnoseapparatuur en drie bruggen. Als extra diensten biedt APK Service Heiloo een bandenservice, aircoservice en het wassen en poetsen van uw auto. APK Service Heiloo koopt of verkoopt geen auto’s, maar kan wel advies geven en bemiddelen.

Erkend leerbedrijf Innovam

Wij zijn erkend leerbedrijf voor Innovam, de overkoepelende organisatie van de mobiliteitsbranche. In ons bedrijf leiden wij jonge monteurs op in het vak. Onder onze persoonlijke begeleiding doet een leerling praktische ervaring op en maken we jongeren enthousiast voor een toekomstige carrière in onze branche.

Bedrijfsfilm

Bekijk ook onze bedrijfsfilm. Onder andere gemaakt vanwege onze nominatie voor de ‘In de Kijker’ prijs van Ondernemend Heiloo in 2013.

Onze mensen

Chiel
Jordy
Tim
Anoukh

Bedrijfsfilms
Aangesloten bij BOVAG
Aangesloten bij BOVAG

Afspraak maken

Maak direct een afspraak voor een APK, reparatie of onderhoudsbeurt en bel tijdens onze openingstijden met (072) 737 01 99. Of stuur een e-mail naar info@apkserviceheiloo.nl
© 2017 APK Service Heiloo KVK 56334508
Site gebouwd door: www.netweters.nl