Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn. Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy-pagina bezoeken.
APK-Service-Heiloo-APK-Service
APK Service Heiloo Hét no-nonsense garagebedrijf in Heiloo e.o

Airco service

Heeft u het idee dat uw airco niet meer zo goed koelt als dat hij eerder deed?
Heeft u last van muffe luchtjes uit de airco?
Beslaan uw ramen in de winter?

Dan is het hoog tijd om de airconditioning in uw auto te laten controleren! APK Service Heiloo is specialist op het gebied van airco-onderhoud en airco reparatie. Met de modernste apparatuur sporen wij minuscule lekkages en problemen in het systeem op en kunnen we die verhelpen. 

Lees verder...

Jaarlijkse controle

Een airconditioning in uw auto zorgt voor comfort in de zomer en voorkomt in de winter dat uw ramen beslaan. Met de airconditioning regelt u zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid in de auto. Een goed werkende airco in uw auto zorgt dat u als bestuurder fris achter het stuur zit.

In het aircosysteem zit een koudemiddel dat verdampt of kan weglekken. Door lekkage langs rubbers neemt het koudemiddel gemiddeld tussen de 5% en 10% af per jaar. Daardoor treedt er drukverlies op waardoor de airco in uw auto minder koele lucht afgeeft en de luchtvochtigheid te hoog wordt. Dat voelt niet prettig en zorgt er bovendien voor dat uw ramen beslaan waardoor u slecht zicht heeft in het verkeer. Wij raden u dan ook aan uw airco één keer per jaar te laten nakijken en opnieuw te laten regelen. Daarmee voorkomt u dure reparaties.

No-nonsense aanpak

Mocht reparatie wel nodig zijn dan volstaat vaak een simpele handeling om de airco weer goed te laten functioneren, zonder dat een hele module hoeft te worden vervangen. Als dat mogelijk is, doen we het. Want als het betaalbaar kan, waarom dan een groot bedrag uitgeven?

Wist u dat!

Vele mensen denken dat de airco alleen in de zomer aan moet omdat er dan gekoeld moet worden. Maar voor het behoud van de airco raden wij aan om ook in de wintermaanden regelmatig de airco aan te zetten. Het aircosysteem blijft dan in beweging.

Vacatures

Openingstijden

Werkplaats:

Maandag t/m vrijdag:
Zaterdag:
08:30 - 17:30 uur
09:00 - 13:00 uur

Autosalon

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
woensdag 08.30 - 17.00 uur
donderdag 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 08.30 - 17.00 uur
 

Wij werken op afspraak. Bel 072-7370199 of klik hier om uw eigen afspraak direct in onze online-agenda in te plannen .  Voor de Autosalon is het helaas niet mogelijk om online een afspraak in te plannen

Lees: APK Service Heiloo dankzij de bank naar volgende groeifase

APK Service Heiloo
APK Service Heiloo