Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn. Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy-pagina bezoeken.
APK-Service-Heiloo-APK-Service
APK Service Heiloo Hét no-nonsense garagebedrijf in Heiloo e.o

Over ons

APK Service Heiloo wordt geleid door Chiel Keet uit Heiloo. Hij werkt samen met twee monteurs. Chiel sleutelde al op jonge leeftijd aan brommers, mateloos gefascineerd door de techniek ervan. Chiel is BMW specialist, maar kan door zijn brede ervaring als eerste autotechnicus onderhoud en reparatie bij alle automerken uitvoeren. Zijn kennis is breed.

Bij APK Service Heiloo vinden we het belangrijk dat de medewerkers zich regelmatig laten bijscholen op de nieuwste ontwikkelingen en regels en wetgeving. Op deze manier blijven we ons ontwikkelen en behouden we onze kwaliteit. 

Lees verder...

Laagdrempelige kwaliteit en scherpe tarieven

Chiel levert kwaliteit tegen scherpe tarieven. APK Service Heiloo is laagdrempelig toegankelijk en biedt hoogwaardige en als het maar even kan snelle service onder het motto ‘klaar terwijl u wacht’.

De ruime, lichte hal is uitgerust met moderne apparatuur, zoals het nieuwste Bosch diagnosesysteem en BMW diagnoseapparatuur en vier bruggen.

Als extra diensten biedt APK Service Heiloo een bandenservice , aircoservice en het wassen en poetsen van uw auto . APK Service Heiloo koopt of verkoopt geen auto’s, maar kan wel advies geven en bemiddelen.

Erkend leerbedrijf Innovam

Wij zijn erkend leerbedrijf voor Innovam , de overkoepelende organisatie van de mobiliteitsbranche. In ons bedrijf leiden wij jonge monteurs op in het vak. Onder onze persoonlijke begeleiding doet een leerling praktische ervaring op en maken we jongeren enthousiast voor een toekomstige carrière in onze branche.

 

Bedrijfsfilm

Bekijk ook onze bedrijfsfilm. Onder andere gemaakt vanwege onze nominatie voor de ‘In de Kijker’ prijs van Ondernemend Heiloo in 2013.

Vacatures

Openingstijden

Werkplaats:

Maandag t/m vrijdag:
Zaterdag:
08:30 - 17:30 uur
09:00 - 13:00 uur

Autosalon

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
woensdag 08.30 - 17.00 uur
donderdag 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 08.30 - 17.00 uur
 

Wij werken op afspraak. Bel 072-7370199 of klik hier om uw eigen afspraak direct in onze online-agenda in te plannen .  Voor de Autosalon is het helaas niet mogelijk om online een afspraak in te plannen

Lees: APK Service Heiloo dankzij de bank naar volgende groeifase

APK Service Heiloo
APK Service Heiloo