Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn. Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy-pagina bezoeken.
APK-Service-Heiloo-APK-Service
APK Service Heiloo Hét no-nonsense garagebedrijf in Heiloo e.o

Over ons

APK Service Heiloo wordt geleid door Chiel Keet uit Heiloo. Hij werkt samen met twee monteurs. Chiel sleutelde al op jonge leeftijd aan brommers, mateloos gefascineerd door de techniek ervan. Chiel is BMW specialist, maar kan door zijn brede ervaring als eerste autotechnicus onderhoud en reparatie bij alle automerken uitvoeren. Zijn kennis is breed.

Bij APK Service Heiloo vinden we het belangrijk dat de medewerkers zich regelmatig laten bijscholen op de nieuwste ontwikkelingen en regels en wetgeving. Op deze manier blijven we ons ontwikkelen en behouden we onze kwaliteit.

Lees verder...

Laagdrempelige kwaliteit en scherpe tarieven

Chiel levert kwaliteit tegen scherpe tarieven. APK Service Heiloo is laagdrempelig toegankelijk en biedt hoogwaardige en als het maar even kan snelle service onder het motto ‘klaar terwijl u wacht’.

De ruime, lichte hal is uitgerust met moderne apparatuur, zoals het nieuwste Bosch diagnosesysteem en BMW diagnoseapparatuur en vier bruggen.

Als extra diensten biedt APK Service Heiloo een bandenservice , aircoservice en het wassen en poetsen van uw auto . APK Service Heiloo koopt of verkoopt geen auto’s, maar kan wel advies geven en bemiddelen.

Erkend leerbedrijf Innovam

Wij zijn erkend leerbedrijf voor Innovam , de overkoepelende organisatie van de mobiliteitsbranche. In ons bedrijf leiden wij jonge monteurs op in het vak. Onder onze persoonlijke begeleiding doet een leerling praktische ervaring op en maken we jongeren enthousiast voor een toekomstige carrière in onze branche.

Maatschappelijk betrokken.

Het is niet voor iedereen even makkelijk om een arbeidsplek in deze maatschappij te vinden. Wij vinden het belangrijk dat ook mensen met een afstand op de arbeidsmarkt zich maatschappelijk en persoonlijk kunnen ontwikkelen op hun eigen niveau. In ons naastgelegen autowassalon bieden wij een aantal arbeidsplekken voor deze mensen. Hierdoor krijgen mensen een vast dag/weekritme, leren ze werken in teamverband, zijn ze sociaal betrokken, ontvangen waardering en leren ze omgaan met (positieve) kritiek. De medewerkers worden dagelijks begeleid door Anoukh Stins die, vanuit haar achtergrond in het jeugd/jongerenwerk, bekend en gewend is om mensen te begeleiden. Het uitgangspunt is "Iedereen kan iets, iedereen heeft iets." Door dat wat je kan te herkennen/erkennen en te ontwikkelen, leer je vaak beter om te gaan met dat wat je beperkt en zal het je uiteindelijk (iets) minder beperken.  

Alle medewerkers zijn volwaardig lid van het team van APK Service Heiloo. De werkzaamheden kunnen ook ingezet worden in het garagegedeelte van APK Service Heiloo. Medewerkers zijn ook aanwezig bij vergaderingen en iedereen komt in contact met onze klanten. 

Bedrijfsfilm

Bekijk ook onze bedrijfsfilm. Onder andere gemaakt vanwege onze nominatie voor de ‘In de Kijker’ prijs van Ondernemend Heiloo in 2013.

Beste Klant,

Het coronavirus is nog steeds niet verdwenen gelukkig kunnen wij u nog van dienst zijn maar dat willen we wel zo veilig mogelijk doen daarom nemen ook wij  gepaste maatregelen om de kans op besmetting te beperken.

Wat doet Apk Service Heiloo

  • In ons contact nemen wij gepaste afstand.
  • de werkplaats blijft gesloten voor klanten.
  • Wij nemen de gebruikelijke hygienemaatregelen in acht.
  • Elke dag  ontsmetten we deurknoppen, lichtschakelaars, pinautomaten enz.
  • Bent u slecht ter been of moet ook u binnen blijven dan kunnen we in overleg de auto halen en brengen.
  • Wij rijden zo min mogelijk met de klant in de auto en altijd met gezichtsbescherming. 


Wat vragen wij van u

  • Hou ook bij binnenkomst gepaste afstand.
  • kom NIET de werkplaats in 
  • Bent u ziek, heeft u griep of verkoudheidsverschijnselen laat iemand anders dan de auto brengen en halen of overleg met ons over de mogelijkheid dat wij zelf de auto halen en brengen.
  • Neem de gebruikelijke hygienemaatregelen in acht

Wij hopen op begrip en medewerking en zullen ons uiterste best doen om u zoveel mogelijk goed van dienst te zijn en te blijven

Alvast bedankt namens het team van Apk Service Heiloo.

Openingstijden

Werkplaats:

Maandag t/m vrijdag:
Zaterdag:
08:30 - 17:30 uur
09:00 - 13:00 uur

Auto-wassalon

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
woensdag 08.30 - 17.00 uur
donderdag 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 08.30 - 17.00 uur
 

Wij werken op afspraak. Bel 072-7370199 of klik hier om uw eigen afspraak direct in onze online-agenda in te plannen .  Voor de Auto-wassalon is het helaas niet mogelijk om online een afspraak in te plannen

Lees: APK Service Heiloo dankzij de bank naar volgende groeifase

APK Service Heiloo
APK Service Heiloo