Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn. Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy-pagina bezoeken.
APK-Service-Heiloo-Auto-Salon
APK Service Heiloo - Auto Salon

Autosalon

APK Service Heiloo zorgt niet alleen voor onderhoud en reparaties maar kan er ook voor zorgen dat uw auto weer schoon, glimmend en beschermd wordt. In de naastgelegen Autosalon werkt Anoukh Stins samen met haar team aan het mooi maken van uw auto. Zowel exterieur als interieur. Van een eenvoudige wasbeurt tot aan het showroom-mooi maken van de auto.

Daarnaast zijn wij specialist in het aanbrengen van de waxguard en een Ceramic Guard SiCarbon .

Ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor was- en poetsbeurten voor hun complete wagenpark. U wilt tenslotte dat u en uw medewerkers rondrijden in representatieve auto’s.

Dus laat uw auto of auto’s door ons wassen, inclusief het interieurreinigen. Dat rijdt niet alleen lekkerder, het is ook veiliger. Klik op  Wat doen we om meer te lezen over de services die onze Autosalon te bieden heeft.

In de Autosalon werken ook mensen die een afstand hebben op de reguliere arbeidsmarkt. in " over ons " kunt hier meer over lezen. Bij deze mensen kan het werktempo wat lager liggen dan bij reguliere medewerkers. Hierdoor kan het zijn dat werkzaamheden langer duren dan bij een willekeurig ander autopoetsbedrijf. Dit is uiteraard niet van invloed op de kwaliteit en prijs. 

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE 2024

In de zomervakantie is de garage gesloten op
Zaterdag 13 juli
Zaterdag 20 juli
Zaterdag 27 juli
Zaterdag 3 augustus
Zaterdag 10 augustus
Zaterdag 17 augustus
Zaterdag 24 augustus
Zaterdag 31 augustus

Vanaf zaterdag 7 september zijn wij ook weer op de zaterdag geopend van 9.00 uur t/m 13.00 uur

DE AUTOSALON IS GESLOTEN VANAF 15 JULI TOT EN MET 11 AUGUSTUS

Vacatures

Openingstijden

Werkplaats:

Maandag t/m vrijdag:
Zaterdag:
08:30 - 17:30 uur
09:00 - 13:00 uur

Autosalon

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
woensdag 08.30 - 17.00 uur
donderdag 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 08.30 - 17.00 uur
 

Wij werken op afspraak. Bel 072-7370199 of klik hier om uw eigen afspraak direct in onze online-agenda in te plannen .  Voor de Autosalon is het helaas niet mogelijk om online een afspraak in te plannen

Lees: APK Service Heiloo dankzij de bank naar volgende groeifase

APK Service Heiloo - Auto Salon
APK Service Heiloo