Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn. Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy-pagina bezoeken.
APK-Service-Heiloo-Auto-Salon
APK Service Heiloo - Auto Salon

Wat doen we precies?

Bij Autosalon Heiloo.

Maatwerk

Het reinigen en polijsten van een auto/bus/camper enz is maatwerk. Daarom wordt er ook veel gewerkt met "vanaf" prijzen. Om een inschatting te kunnen maken wat de kosten zijn t.a.v. uw wensen, adviseren we altijd om vooraf langs te komen. U kunt dan vertellen wat uw wensen zijn en wij kunnen dan uitleggen wat we dan doen en hoeveel het ongeveer gaat kosten. Meestal is uw auto dezelfde dag klaar. Soms kunt u u er gewoon op wachten maar soms moet u door de grootte van de klus of de drukte van de dag rekening houden dat uw auto 1 of misschien wel meerdere dagen bij ons staat. 

Reparatie/onderhoud en reinigen van uw auto

Combineer het reinigen van uw auto met een bezoek aan onze werkplaats. U hoeft dan maar 1 keer langs te komen. Vooraf kijken we samen naar de auto en spreken we af wat er moet gebeuren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Meestal kunt u uw auto aan het einde van de dag weer gerepareerd en schoon meenemen. Als de klus langer duurt nemen we vooraf contact met u op. Gebruik maken van een van onze leen/huurauto's is altijd een optie.

Vacatures

Openingstijden

Werkplaats:

Maandag t/m vrijdag:
Zaterdag:
08:30 - 17:30 uur
09:00 - 13:00 uur

Autosalon

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
woensdag 08.30 - 17.00 uur
donderdag 08.30 - 17.00 uur
vrijdag 08.30 - 17.00 uur
 

Wij werken op afspraak. Bel 072-7370199 of klik hier om uw eigen afspraak direct in onze online-agenda in te plannen .  Voor de Autosalon is het helaas niet mogelijk om online een afspraak in te plannen

Lees: APK Service Heiloo dankzij de bank naar volgende groeifase

APK Service Heiloo - Auto Salon
APK Service Heiloo